ߋO
L[[h \

Lebron 10 Galaxy  - 2015/01/23(Fri) 06:40 <URL> No.13854

sekejap lagi keluarga pilak lelaki nak sampai.gMia!!Suasana di tepi tasik itu amat indah ditambah pula dengan persekitarannya yang menghijau mengingatkan aku tentang kebesaran Ilahi.hMemendam rasa itu adalah yang terbaik walaupun terasa perit yang amat.Kita mungkin dipertemukan atas nama sahabat bukan kekasih. Jadi,pakwe mu ka??hgemm sini ada tempat makan best tak ina??h Eh Qis, nanti kan.

Air Jordan 6  - 2015/01/23(Fri) 06:39 <URL> No.13853

Aku datang dari keluarga yang sederhana dan berasal dari kampung di selatan tanah air. Namun aku pantas mencari jalan agar aku terlepas dari kemelut tersebut.Bantal akuuu?? Camner leh jadi hadiah lak nieh.aku rela berkorban walaupun jauh tapi dekat di hati.Aisyah pula yang berasa pelik. Sejak bila pula saya satu kumpulan dengan dia? gNenek perli Auni ye? Tunggu Auni sudah besar, Aku nak sangat rapat balik dengan diorang. Jangan nak pikir yang bukan-bukan. Mungkin dia ingin meminta pertolonganku, Menyesal betul terlajak tidur tadi.

Nike Free Running ShoesNike Free 3.0 FLY Women  - 2015/01/23(Fri) 06:38 <URL> No.13852

assalamualaikumh. Aku terus menyua kepada Akmal. Tangisan sendu wanita itu mula terbit dan membising.gSyukur alhmadulilahh ucap syukur oleh Nasir. Haikal memandang tajam.Haikal baru perasan tangan Heliza di dalam genggaman nyer. Berdekah dekah dia ketawakanAriza. Dalam hati bertandang rasa bahagia.gHah, Huh.

Jordan L'S Style One  - 2015/01/23(Fri) 06:38 <URL> No.13851

Ahmad Farzli,h.h Kataku jujur. syukran ustaz.Beberapa minggu lagi dia akan meninggalkan university ini dan dia juga akan menghentikan pencarian Cinderella nya itu. kau faham?????Ek eleh tu pun kau nak marah jawab je lah nie bukan topeng ko Nie tak yang ko p eja perkataan bukan tu naper lak? Sudah tidak larat untuk mengadap kerja yg berlambak di syarikat milik papanya. papanya terus meminta pertolongan daripada Chad untuk membantu menguruskan syarikat tersebut.the stars lean down to kiss you and i lie awake i miss you pour me a heavy dose of atmosphere ~Chad terkaku sebaik sahaja MacBook Pro di hadapannya memainkan lagu yg membawa seribu makna dalam hidupnyacause ifll dose of save and soundly but ifll miss your arms around me ifll send a postcard to you dear cause i wish YOU WERE HERE ~Ingatannya kembali memutarkan memori hidupnya sebelum dia menyambung membuat master di German gAulia jom keluar esokhgOkayy (:h gNanti saya fetch awak dekat rumah okayh gOkayy (:h iPhone di tangannya diletakkan di sebelah bantal Gambar di dalam frame di atas kabinet di sebelah katilnya ditatap seketika Gambarnya bersama Aulia di tepi pantai sewaktu mereka berdua pergi ke PD Setelah puas menatap gambar tersebut Chad merebahkan badannya di atas dan memejamkan matanya gAuliah panggil Chad Matanya terus-menerus menatap wajah gadis itu gHmmmm.Daus bagi senyuman yang paling bermakna sekali,Sengal punya orang, semua itu sudah berlalu. Papa harap Zara tak menolak.Dah,Sifat Suzana yang boleh dijadikan contoh pada pelajar lain.

Nike Max Shake Evolve  - 2015/01/23(Fri) 06:37 <URL> No.13850

last bas masuk kolej pukul berapa ek? Blok G05.hsapa Ina yang muncul entah dari mana. akak tak nak campur,abang.nie lis tgh bce paper psal Abby mintak cerai dgn suami die nie.harmand betul2 nekad.gape kau nak buathsoal hakimi lagi. macam kenal je gelaran tu. Bosnya menghantar kad kuning kepadanya! kau masuk meminang aku. Is there anything wrong with today?

Air Jordan Retro 2  - 2015/01/23(Fri) 06:37 <URL> No.13849

Memang tadi dia ada masuk bilik Odie, Kalau Odah tak setuju, gpanggil Jeff aje pula tu, Doktor mengesahkan bahawa Maimunah telah mengidap serangan jatung.Budak perempuan tu pulak dah tersengih-sengih. Bau kedai pun tak hilang lagi. Terasa begitu jauh berbeza. Makan! isterinya memanggil. perutnya juga sudah berkeroncong.

Nike Air Jordan III  - 2015/01/23(Fri) 06:37 <URL> No.13848

h Gurau Cikgu Mukhriz dan sekali lagi seisi kelas 5 sains 2 ketawa. gEleh! Mujur saja dia sempat menekan brek tadi, Alma membuka matanya. tidak termampu baginya seorang diri menanggung makan minum mereka nanti. Tina yang duduk di sisinya tidak banyak bercakap. Alya! Sama macam kau! hatinya terus berasa berdebar-debar. h Aku lupa nak kenalkan kat kau dia ni.

Jordan 12 Retro  - 2015/01/23(Fri) 06:37 <URL> No.13847

memandangkan masih lagi awal pagi. Mati kau hari ni!gAmir, Dia duduk mencangkung. biar betul rindukan si kertu ini!! Dia meminta diri pada mereka lalu berjalan menghampirikugAmbillahh Dia menghulurkan padaku sekotak hadiah yang berbalut kemas Aku menerimanya dengan penuh tanda tanyagNanti bukalah bila ada masah Pintanya padaku Aku hanya membalas dengan anggukan Sekali lagi panggilan dibuat supaya semua pelajar berkumpul di dewan Aku melihatnya lama Dia juga memandangku dengan tidak berkelip Kak Biah pula sudah tersenyum-senyum Barangkali lucu melihat kami yang saling bertatapan inigAhcencik ni Kalau rindu keraplah datang sini melawat Ainul Bukan jauh pun Bangsar dengan sini Tak sampai 10 minit dah sampaih Aku mendengar bait-bait kata dari Kak Biah dengan kerutan di dahi Sungguh aku tak faham Kak Biah pula sudah tersenyum-senyum melihat kerutan di dahikugLupa pulak nak bagitahu Mulai dari hari ini Kak Biah kerja balik dengan keluarga Encik Adam kat KL ini Encik Adam pun dah pindah balik duduk KL Dekat aje dengan Ainul Bangsar nunh Kak Biah sambung bicara Aku pula sudah telan liur lagi Aku ingat aku akan bebas dari dia Kami akan berjauhan kerana dia di Kedah Rupanya jangkaanku silap Dia sudah berpindah ke KL Bangsar pulak tu walau aku tidak pasti dimana tapi dari kata-kata Kak Biah itu kedengarannya dekat saja Huh punah harapan.gOhcpakcik aku tu lain bapak dengan ibu aku. Ni kau kat mana? Biarlah dia mencari wang sendiri dengan usahanya sendiri. usia mereka baru mencecah awal 20-an.gCepatlah cerita.

Womens Nike Free Run+ 3  - 2015/01/23(Fri) 06:36 <URL> No.13846

gemmm Adam ni kan tak ada keluarga jadi Adam harap sangat kalau ada kasih sayang keluarga AinacAina fahamkan?gTiba-tiba je?gTak ada.semalam aku nak jumpa kau di ??Kau tetap ada dijiwa aku dan tetap bersemadi dihati aku.Aku melihat ?mataku? di cermin.gI tak tau pulak yang parents you tak ada selama ni.h ejek lelaki itu. Aku hanya mendengar. si beruang. Saya online skrg.

Jordan Flight SC-1  - 2015/01/23(Fri) 06:36 <URL> No.13845

gBanyak punya setan.gBuat apa kat sini?Kenapa papa aku benci sangat kat Abang Razlan?Angah sayang oiii! Dengan perlahan aku turun,h Hah! Aku hanya mengangguk. Ustaz Aiman kot yang bagi, memang sengaja! tapi aku dapat lihat matanya berkaca.

| 1 | 2 | 3 |