0637775

旅朋談話室2
携帯電話対応


[トップに戻る] [留意事項] [ワード検索] [過去ログ] [携帯に掲示板アドレスを送信] [管理用]
お名前
Eメール
タイトル
メッセージ
メッセージ中には参照先URLと同じURLを書き込まないで下さい
参照先
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

Jordan Melo M5 投稿者: 投稿日:2015/02/04(Wed) 11:31 No.13905   <Home>
Dia mahu menghidupkan suasana yang sejak dari tadi senyap. “Siapa kau?Darah membuak-buak mengalir keluar dari kepala Yogi yang mengenai hujung sepatu Dato’ Rashid.Apasal ada bau ubat? Filipina, Aku mencari apa ertinya melayu? aku kene cover nie?? Matahari? Aku menangis semahunya. Aku menggigil ketakutan.


Air Jordans 2011 - 2K11 投稿者: 投稿日:2015/02/04(Wed) 11:03 No.13904   <Home>
Dan hendaklah mereka menutupkan kain kudung ke dadanya, atau putra-putra suami mereka,Sesekali terdengar suara kanak-kanak diluar menyanyi lagu-lagu raya walaupun puasa belum pun bermula.Farah melonjak kegembiraan sebaik sahaja mendengar berita itu.Cerpen : Kadangkala Kita Terlupa Nama Pena : Mohd Haziq Abdullah Sani“Kau ni tak aggresive langsung”“Bulan depan”. Nazmi,Amisya teringatkan Fakhry. ?? Hal cinta ni tak boleh nak sebarang main Rafeeqa. Sekiranya dia menerima Rafeeqa kembali.


Jordan V (5) 投稿者: 投稿日:2015/02/04(Wed) 10:51 No.13903   <Home>
Mak ni!”“Haih, Biar pelajar-pelajar tahu akan hukum menyambut Valentine’s Day!“Cik, Dahi Umairah disentuh. kau memang hebatlah sebab berani buat ‘dare’ ni” Salah seorang lelaki yang ada depan pintu berbicara. rambut bergaya. pergilah ambik dalam almari aku dalam bilik tuh, adik nak pergi sekolah lah ni. Berapa kali dah aku mengeluh.


Jordan CMFT Max 投稿者: 投稿日:2015/02/04(Wed) 10:49 No.13902   <Home>
ramai lagi pelajar kat sini.perasan je lebih aku nieh.masa tu berharga tau.pi la cepat” gesaku pada Nana sekadar mencabarnya“ish. “Tak mengapalah Esah?? Kasih ibu sememangnya tiada bandingan. Hatiku berdegup laju. Pura-pura tidak tahu apa yang ditanya. dia terasa sesuatu di lengannya. Ridzuan jarang mengajaknya makan di luar. Pasti ada banyak perkara yang ingin beliau khabarkan. Setitik demi setitik air matanya mengalir di pipi.


AJ7 High Heels 投稿者: 投稿日:2015/02/04(Wed) 10:48 No.13901   <Home>
ok kalau saya jawab boleh awak duduk kat tempat awak balik tak?”“Pada saya awak cantik?? sesautu yang amat sukar untuk diluahkan. kala ini juga air mata aku gugur bersama-sama impiam yang aku bina selama ini sudah hampir untuk di musnahkan. “. memang takkan dapat lah.? Akmal memperli tanpa sedikit pun memandangku Lantas aku membuka pintu kereta dan bersandar di pintu sebelahnya” Awak merajuk ke “ Aku bertanya sambil meninjau bangunan di hadapanku Entah mengapa Akmal memberhentikan keretanya di sini Betul-betul di kawasan sebuah universiti Kawasan di sini agak lenggang Namun tidak sempat pula aku melihat nama universiti ini ketika di pintu masuk tadi Mungkin kerana sibuk termenung memikirkan perangai Akmal” Awak.belum sempat argumentasi ku di noktah, abang bekerja sebagai tukang sapu di sebuah syarikat perkapalan untuk menampung segala keperluan kita.“Okey,Sexynya! mengecat dan sebagainya untuk menerima tamu baru dalam rumah itu, along,”“Eh,” rajuk Afi.” “Hmm. kau nak join aku clubbing tak” Lama Elia memikir Dia tak pernah menjejakkan kaki ke sana Seketika kemudian dia terdengar deraian kaca pecah “You yang punca masalah Kalau bukan sebab you ada perempuan lain family kita takkan jadik macam ni la” jerit mama Elia “Kenapa you selalu salahkan I Kenapa you tak belek diri you sendiri Salah you jugak Kalau you reti jaga makan pakai I I takkan carik lain Ni tak hari-hari dengan persatuan you tu I fade up dengan you” papa Elia pula bersuara Elia hanya mendengar Hatinya pilu Air matanya meleleh Macam mana dia nak fokus pada pelajaran kalau hari-hari dia diganggu bunyi bising dari ibu bapanya “Tiq kau pick up aku” Putus Elia Dia muak Muak dengan kehidupannya Kaya macam mana pun apa erti kehidupan tanpa kasih sayang***ELIA menuruni anak tangga dengan laju Kelihatan papanya sedang memegang dahi Dia hanya merenung wajah tua itu “Pa El nak keluar kejap” Kata Elia “Pergi mana” “Study group” Jawab Elia selamba Papanya memerhatikan pakaiannya “Jangan balik lewat-lewat” Pesan papanya ??Papa dengan mama balik lewat hari-hari takpe pulak?? desis hati kecil Elia Dia terus meninggalkan rumahnya Atiqah sudahpun menunggu di dalam kereta “Kereta siapa yang kau kebas” soal Elia “Boyfriend mama aku” Jawab Atiqah Elia terkedu Atiqah sedikit pun tak terkilan dengan perlakuan ibu bapanya “Kau jangan pelik la aku pun dah muak dengan perangai daddy aku Bawak balik perempuan pregnant tu aku dah biasa la” Kereta Atiqah terus meluncur laju membelah malam yang dingin Elia hanya diam “By the way sayang Please la tukar baju kau Takde baju lain ke” soal Atiqah Elia memandang dirinya Seluar jeans bluose putih high heels putih dah cukup cantik kan “Kenapa dengan pakaian aku Okey apa” Sangkal Elia “Babe kita nak clubbing Bukan nak pergi party hari jadik Kat belakang tu ada pakaian Aku bawak untuk kau Tu aku punya tapi lepas guna pulangkan balik” Elia mencapai beg kertas di belakang seatnya Dia mengeluarkan sehelai skirt paras paha berwarna hitam kilat “You want me to wear this” soal Elia tak percaya “Hidup cuma sekali sayang Enjoy at least once Tak salah kalau nak cuba kan” Atiqah menghadiahkan senyuman yang tak dapat ditafsirkan***Selesai menukar pakaiannya Elia keluar dari bilik air Dia agak janggal apabila tiga per empat dari pahanya terdedah Tambahan dia tak pernah seumur hidup memakai tube “Tiq aku malu la” kata Elia “Kau nak malu apa You look gorgeous la” “Tapi terlalu…” “Singkat Or seksi Babe Dalam club ni yang pakai jarang sampai nampak semua pun ada tau” “Tapi aku tak biasa” “Dah Jangan banyak mulut Ikut aku” Atiqah menarik lengan Elia keluar dari bilik air menuju ke rakan-rakannya yang lain Mata nakal yang lain sempat mengerling tubuh Elia “Az kau kenal kan Elia” Atiqah menolah tubuh Elia dekat dengan Azri Azri tersenyum sambil mengangguk “Elia budak sains satu kan” Azri menghulurkan tangannya kepada Elia Elia yang masih cuba menutup tubuhnya teragak-agak untuk menyambut salam itu “Azri Sains tiga” Sambung Azri Elia hanya mengangguk Dia tak menyambut huluran salam itu “Auch Ada orang kena reject awal-awal la” Suara nakal lain mula berbunyi “Tak pernah tengok you pakai macam ni” ujar Azri lagi Elia hanya dia membisu Bukan kerana malu untuk berkata tapi dia masih memikirkan masalah di rumah “Hey babe” tegur Atiqah dari belakang Lamunan Elia terhenti “Tiq aku pinjam El kejap” Ucap Azri Lantas lengan Elia ditarik supaya mengikuti Azri Tubuh Elia terdorong untuk mengikuti jejak Azri “Apa ni main tarik-tarik” keluah Elia kasar Lantas tubuh Elia ditolak di dinding bilik air dengan kasar Lengan Azri melekap pada dinding Jantung Elia berdebar laju “Kenapa datang sini” soal Azri kasar Tak selembut tadi “Hilangkan tension” Jawab Elia sambil menjeling ke tempat lain “Well ni bukan tempat kau untuk lepaskan tension Kau tau tak kesan kau datang tempat macam ni” “Kau ni kenapa! Lepaskan aku la!

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |

NO: PASS:

- KENT & MakiMaki -
携帯用改造:湯一路  &  isso